Mlieko PANZER ANTI-PUNCTURE bezdušový tmel 125ml

A01-594

Nový produkt

2 ks

Skladom

6,90 € s DPH

55,20 € za 1000ml

Detaily

Mlieko PANZER ANTI-PUNCTURE bezdušový tmel 125ml

ODPORÚČANÉ MNOŽSTVO TMELU:

Odporúčané množstvo bezdušového tmelu podľa disciplíny pre vložky PANZER EVO 29 je 100ml.

K tomuto odporúčanému množstvo pridajte navyše 15% bezdušového tmelu pri prvej inštalácii vložky PANZER.

UPOZORNENIE:

AK TREBA DOPLNIŤ TMEL, NEMIEŠAJTE HO S TMELMI iných značiek. MIEŠANIE TMELU S INÝMI TMELMI SPUSTÍ CHEMICKÚ REAKCIU PRI KTOREJ TMEL STRATÍ SVOJE VLASTNOSTI. Rozhodne NEMIEŠAJTE S TMELMI založenými na LATEXE a VODE.

AK STE PRED POUŽITÍM TOHTO TMELU používali TMELY INEJ ZNAČKY, umyte PLÁŠŤ VODOU A VYSUŠTE ho.

Bezdušový tmel kompatibilný s ochranými vložkami, ktorý neobsahuje LATEX A AMMONIAK. Balenie 125ml.

Pri vývoji tmelu PANZER sme si vytýčili hlavné ciele, ktoré musí kvalitný bezdušový tmel spĺňať. Preto je tmel založený na poslednej generácii polymérov, ktorá zaisťuje výbornú zmáčavosť s veľkou priľnavosťou pre zaistenie skvelých tesniacich vlastností. Toto zloženie robí tmel veľmi tekutým a do všetkých miest prenikajúcim, je extrémne rýchlo distribuovaný vo vnútri plášťa v celom jeho objeme a skracuje toľko potrebný čas dosiahnutia do oblasti plášťa, ktorá je zasiahnutá defektom, a to aj s ochrannou vložkou vo vnútri čo u bežných tmelov nie je samozrejmé.
Jeho lepiace vlastnosti sa podobajú kontaktnému lepidlu, ktoré v uzavretej tube - plášti zostane po dlhú dobu tekuté a pripravené na lepenie defektu.

Jeho zloženie neobsahuje Ammoniak (čpavok) alebo Latex, a je Ph neutrálne, čo je prevenciou proti chemickým reakciám poškodzujúcim materiály plášťov, ráfikov a ochranných vložiek bezdušových kolies.

VYVÍJANÝ A TESTOVANÝ JAZDCAMI SVETOVÉHO POHÁRU
V roku 2022 sme vstúpili do novej fázy vývoja a testovania, a naše produkty vyvíjame v spolupráci so závodným tímom Pivot Factory Racing vo svetovom pohári v DH/Enduro a taktiež Buff-Megamo International MTB team vo svetovom pohári XC/XCM. Umožnilo nám to plne porozumieť potrebám pretekárov a ich strojov v najnáročnejších podmienkach svetových pretekov všetkých disciplín.

Pre náš produkt samotný to znamená, okamžitý prenos všetkých načerpaných skúseností do nových verzií produktu, ktorý poskytneme ako pre závodného poľa, ale čo je pre koncového užívateľa ešte dôležitejšie, dostávate ten istý produkt, ktorý aktuálne jazdí a testujú tí najlepší pretekári svetového pohára.

Skúsenosť s Panzer tmelom u oboch tímov bola extrémne pozitívna, na prvom mieste samozrejme stojí výborná schopnosť ihneď zaceľovať defekty, podstatná je redukcia tvorby malých čiastočiek a ježkov vznikajúcich trením plášťov a ochranných vložiek s tmelmi, a významná je odolnosť a stabilita tmelu v čase vo vysokých teplotách počas teplých dní.

Posúďte sami, čo taký dobrý tmel musí zvládnuť a zachrániť Bernarda Kerra z Pivot Factory Racing teamu počas svetového pohára DH.