EXT ERA FORK V2.1 Vidlica

Nový produkt

Na dotaz

1 780,00 € s DPH

Detaily

EXT ERA FORK V2.1 - MTB ENDURO RACING Vidlica na objednávku:

Zdvihy: 130 / 140 / 150 / 160 / 170 / 180 / 190

EXT vidlica ERA V2.1

Nové funkcie a vylepšenia Era V2.1

Na základe pripomienok a návrhov od našich jazdcov sme vyvinuli novú súpravu pre HS3, ktorú je možné dodatočne namontovať na všetky modely V1/V2! Systém zvyšuje hlasitosť negatívnej komory, ako aj + komoru, s úlohou urobiť Eru ešte citlivejšou pri malých nerovnostiach, ale aj ešte mäkšou počas hlavnej časti jazdy, aby získala viac pohodlia, a to aj vďaka novej špecifikácii 53/ 50.

Nová ERA V2 so sebou prináša nové funkcie a vylepší ktorých cieľom je zlepšiť zážitok z jazdy, bezpečnosť a celkový výkon vidlice.

Pruženie je neoddeliteľnou súčasťou komplexného systému, ktorý je priamo napojený na bicykel a hlavne na jazdcov. Pri konštrukcii vidlice ERA bol zvolený nový prístup zameraný na dynamickú geometriu, ktorá spája potreby bicykla a jazdca a ponúka tak ten najlepší výkon pre oboch.


Prevedenie iba pre kolesá 29"
Offset: 44 mm
Váha: 2275g (29" 170mm s nezrezaným stĺpikom, osou a náplňou oleja)
Súčasťou je pumpička na vidlicu, olej na pruženie a blatníček
HS3, Hybridná vzduchová pružina s vinutou pružinou: 2 pozitívne vzduchové komory a jedna vysokoobjemová negatívna komora
Nová vrchná korunka z AL 7050 T6, ktorá prináša väčšiu tuhosť
Vysokoobjemová patróna s Ø22 mm piestom, oddelené okruhy pre prietok oleja (bump & rebound oil flow)
HDRV unikátny kompresný systém s Ø24 mm piestom
IFP reservoár Ø24 mm piest
15QR Boost Torque Cap® kompatibilný (15×110 mm)
3 nastavenia, pomalá a rýchla kompresia a odskok
Systém nízkeho trenia: DU puzdro s kombináciou EXT oleja - technológia prevzatá z WRC

ERA V2 Vylepšenie:

Nové spodné nohy vyrobené z horčíkovej zliatiny, ktoré sú ľahšie a majú vylepšenú odolnosť proti zaťaženiu. Nohy sú vyrobené Thixomoldingovou metódou.
Vylepšenie spodný doraz HS3 vzduchovej pružiny pre väčšiu spoľahlivosť a plynulosť v náročných jazdných podmienkach
Novinkou je plávajúca os pre lepšie usadenie náboja a väčšiu citlivosť
Gumový doraz a titánová vložka, ktorá znižuje hluk ++ komory
Nové DU puzdro s novým systémom mazania Radial Lubrification Pocket "RLP" a tromi záložnými kanálikmi pre zlepšenie mazania
HS3 vzduchová pružina
Vidlica využíva novú hybridnú vzduchovú pružinu HS3. Dve pozitívne vzduchové komory, ktoré pracujú s jednou vysokoobjemovou samočinne sa aktivujúcou negatívnou vzduchovou komorou. Kombinácia s veľkoobjemovou tlmiacou patrónou tento systém ponúka neuveriteľné možnosti nastavenia a prináša novú úroveň podpory v odpruženej vidlici. HS3 je zameraná na podporu uprostred zdvihu okolo polohy dynamického sagu, ponúka úžasnú citlivosť a ochranu proti spodnému dorazu. Vzduchová pružina je doplnená integrovanou vinutou pružinou, ktorá vytvára hladký chod a veľkú citlivosť, to všetko prináša tú najlepšiu priľnavosť predného kolesa.

RLP Systém
Nový systém Radial Lubrification Pocket sa skladá zo špeciálneho DU puzdra s malými vreckami na jeho vnútornej strane. Tieto vrecká zachytávajú časti oleja a udržujú nohy stále namazané pri veľkom trení. Súčasťou nového systému sú aj 3 špeciálne navrhnuté záložné kanáliky, ktoré zlepšujú proces mazania

Korunka vidlice
Nový patentovaný dizajn vrchnej korunky vidlice zvyšuje tuhosť vo všetkých smeroch zaťaženia a zaisťuje väčšiu presnosť jazdy.

DU puzdra
Technológia prevzatá zo svetových majstrovstiev v rally. DU puzdrá majú nový materiál av kombinácii s EXT olejom prináša to najnižšie možné trenie.

HDRV - High Dynamic Response Valve
Patróna s Bumb ventilom a dvoma rôznymi vložkami pre strednú a vysokú rýchlosť. Internal Floating Piston s vnútorným plávajúcim piestom v kombinácii s prítlačným ložiskom na mieru pre zvýšenie rýchlej odozvy.

Všetky nové diely a technológie z vidlice ERA V2 sú priamo kompatibilné s pôvodnou vidlicou ERA. V budúcnosti bude dostupný "Upgrade Kit", ktorý umožní z vašej existujúcej ERA vidlice urobiť ERA V2. – Pre viac info nás neváhajte kontaktovať.