INDUSTRY NINE Enduro / Grade / AR25 Alloy System Rim Ráfik 27,5" / 29"

Nový produkt

Na dotaz

164,95 € s DPH

Tabuľka dát

Materiál HLINÍK

Detaily

INDUSTRY NINE Enduro / Grade / AR25 Alloy System Rim - Originálny náhradný ráf k I9 systemovým kolesám používajúcim hliníkové špice I9

- nekompatibilný s klasickým výpletom

SKLADOM (dodanie nasledujúci deň)

-

NA OBJEDNÁVKU (cca 2-4 týždne)

Objednáme Ti v akomkoľvek priemere 26"/27,5"/29", počte dier na špice, modelu

Zákazková výroba! Jedná o tovar zhotovený podľa osobitých požiadaviek spotrebiteľa. KLIKNI TU pre viac info.

Špecifikácia

Industry Nine Grade 300 29" Rim

Dostatočne pevný na okruhy v parku - dostatočne ľahký na deň pretekov

Spoločnosť Industry Nine kompletne upravila ráfik Grade. Okrem novej a vylepšenej grafiky ráfika rozšírili jeho vnútornú šírku na 30 mm a pridali materiál na stenu pätky pre zvýšenie odolnosti.

Tento nový ráfik v kombinácii so špicami s priamym ťahom a podvozkom náboja Torch vytvorí neuveriteľne pevnú sadu kolies. Použitie tuhších lúčov poskytuje bezkonkurenčný výkon pri zatáčaní a sledovaní stopy aj v tom najhoršom teréne - už žiadne prehýbanie kolesa, ktoré by vás vyviedlo z miery. Pridaná tuhosť tiež uľahčuje ladenie tým, že eliminuje kašovitý, neurčitý pocit, ktorý poskytujú iné DH kolesá, čo vám umožní presne posúdiť všetko od tlaku v pneumatikách až po nastavenie odpruženia.

Tech Specs

Material: Aluminum
Wheel Size: 29"
Inner Width: 30mm
Outer Width: 35mm
Depth: 21.8mm
Hole Count: 32
Tire Width: 2.3" - 2.8"
Max Rider Weight: 300lbs
Intended Use: Enduro/DH
Warranty: 2 years

Specs subject to change without notice. Please check with manufacturer for the most up-to-date information.

Industry Nine je malá spoločnosť so sídlom v Ashville v Severnej Karolíne v USA, ktorá sa špecializuje na výrobu RUČNE vypletaných kolies a nábojov najvyššej kvality. Výrobky Industry Nine predstavujú absolútnu špičku na súčasnom trhu s vypletenými kolesami a nábojmi. Kolesá vynikajú torznou tuhosťou, nízkou hmotnosťou a dizajnom. Na výber je 10 farebných kombinácií, ktoré sa dajú ľubovoľne kombinovať. Môžete si jednoducho navrhnúť vlastnú farebnú kombináciu a byť originálny.

Prečo sú náboje INDUSTRY NINE populárne?

Okrem prémiovej kvality, farebnej customizácie ponúkajú najnižší uhol záberu / najvyšši počet záberových bodov 690 POE (vs. bežné náboje 32-108 POE, napr. DTSWISS 240 56POE).
Tento patentovaný systém generuje nezameniteľný legendárny zvukový prejav, ktorý sa ešte dá ovplyvniť mazacími produktami od DUMONDE.

ZVUKOVÝ PREJAV https://www.instagram.com/p/CcTaneXlRia/

ZMENA ZVUKU PRODUKTAMI DUMONDE https://www.instagram.com/p/CnjrMvbvEu0/