VOLspeed Čip pre Giant Syncdrive Pro2 / Sport2 V4

1251_E

Nový produkt

Do 2-5 dní

179,95 € s DPH

Detaily

- odstraňuje 25km/h softwarový rýchlostný limit, nezvyšuje výkon ani nezasahuje do funkcií pohonu ani jednotlivých módov

- inštalácia koncovým zákazníkom, bez nutnosti diagnostiky, počítača, mobilu, atď 

Hmotnosť: 25g

Tuning module for fixed installation in e-bikes with Giant Syncdrive Pro 2 and Syncdrive Sport 2 drive system from model year 2022 with the diplays Ridedash Plus, Ridedash Plus 2, Ridedash Evo or Ridedash 2 in 1, as well as the GO+, Ergo, Ergo 2 or Ergo 3 control unit. For bikes with other Giant drive systems, please refer to the following selection guide. 

UPOZORNENIE S KOMPATIBILITOU:
Not compatible with Smart Gateway software version 20240314000 or newer. Do not carry out any software updates to the drive system. This could impair the function of the tuning and / or the bike. Do not use the Ride Control app either, as this app could force you to update the software. Further information can be found 
here

Technical Data

  • Housing dimensions: 37mm x 19mm x 9mm (1.46” x 0.75” x 0.36”)
  • Cable length: Approx. 140mm (5.5”)
  • Weight: 0.025kg (0.9oz)
  • Power consumption: 0.1W
  • Supply voltage: 5VDC
  • WEEE-Reg.-Nr. DE35476192

Výrobca: TLI Elektronik GmbH, Made in Germany, CE certifikát

UPOZORNENIE

Prevádzkovanie elektobicykla vybaveného čipom na odstránenie rýchlostného limitu môže byť v niektorých krajinách nelegálne. Elektrobicykel vybavený Čipom stráca štatút bicykla zmysle EN15194:2017, preto jeho prevádzka nemusí byť v súlade s platnou legislatívou pre prevádzku elektrobicyklov na pozemných komunikáciách (vrátane pozemných komunikácií určených výhradne pre cyklistov a chodcov). Inštaláciou Čipu môže dôjsť k strate záruky na pohon alebo bicykel. Výrobca ani predajca nezodpovedá za akékoľvek vzniknuté škody na zdraví alebo živote alebo majetku. Používanie na vlastné nebezpečie.

DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA

Vzťahuje sa funkčnosť a kompatibilitu čipu na aktuálnom a predchádzajúcom firmwary pohonu v čase predaja. Záruka sa nevzťahuje na znefunkčnenie čipu po neskoršom updatovaní pohonu, s ktorým už čip nemusí byť kompatibliný!

UPOZORNENIE: Pred návštevou servisu je nutné fyzicky odstrániť Čip z pohonu! Výrobca čipu neodporúča aktualizáciu pohonu. V nastavení Ebike flow vypnite automatické aktualizácie. V prípade, že to nie je nevyhnutné, prosím vždy zvážte aktualizáciu pohonu.  Každá aktuálizácia obsahuje vylepšený anti-tuning softvér, ktorý môže Čip odhaliť a znefunkčniť Čip alebo pohon. Pri detekcií Čipu sa pohon môže prepnúť do núdzového režimu (Limbo mód ) alebo sa pohon zablokuje. Kontaktujte nás prosím s presným opisom bicykla a situácie. V prípade iných chybových kódov navštívte prosím svojho predajcu bicykla)