RideWrap TAILORED Protection Frame Kit Ochranná fólia na rám 95%

Nový produkt

Na dotaz

135,95 € s DPH

Detaily

RideWrap TAILORED Protection Frame Kit Ochranná fólia

Vyrábaná na mieru na konkrétny rám a veľkosť všetkých veľkých značiek na trhu!

TAILORED - celorámový polep s krytím až do 95% plochy

Prémiová ochrana rámu bicykla -  Ochranná samolepiaca transparentná fólia 

Na výber leská (GLOSS) na lesklé rámy alebo matná (MATTE) fólia na matné rámy (napíš do poznámky)

Cez RideWrap generátor (link TU) nám napíš kód do poznámky (napr. RWEVILINSURGENTLS20232729CL viď. fotogaléria)

Zákazková výroba! Jedná o tovar zhotovený podľa osobitých požiadaviek spotrebiteľa. (Potrebná úhrada vopred - na dobierku neposielame!)

Súčasťou balenia je návod a pomôcky na inštaláciu fólie, odporúčame aj pozrieť si oficiálne videonávody a tipy na Youtube od RideWrap (klikni TU)

Fólie na ochranu rámu bicykla predstavujú bariéru medzi tvojim bicyklom a všetkým, čo ho na trase, na cestách alebo pri skladovaní postretne. Udržiavajú svieži vzhľad vášho bicykla a chránia investíciu, ktorú ste vynaložili pri kúpe bicykla. Ochranné Fólie RideWrap znášajú námahu, aby ju váš bicykel nemusel znášať.

Naše produkty ponúkajú ochranu pred kamienkami z tratí, odieraním pri transporte, poškodením pri cestovaní a nedostatkami talentu - pádmi. Chráň svoj bicykel a svoju investíciu pomocou ochranných fólií RideWrap, aby si mohol viac jazdiť a menej sa starať o svoj bike.
Produkty RideWrap na ochranu rámu bicykla udržia váš bicykel v sviežom stave. Chránia váš rám a vidlicu pred poškodením.
Používanie ochranných produktov RideWrap zvyšuje hodnotu tvojho bicykla pri ďalšom predaji, pretože ho chráni pred škrabancami, poškriabaním a bežným opotrebovaním. Ochranné fólie RideWrap uľahčujú čistenie tvojho bicykla. Hydrofóbna kvalita fólie odvádza blato a urýchľuje čas umývania. Fólia RideWrap ti dodá istotu, že sa môžeš sústrediť na jazdu, nie na následky. Nabíjajte viac, šliapte ďalej a jazdite viac s vedomím, že tvoj bicykel je chránený.