RideWrap COVERED Protection Full Suspension MTB Frame Kit Gloss Ochranná fólia na rám Lesklá 60%

RW-CC-RT-Gloss

Nový produkt

2 ks

Skladom

69,95 € s DPH

Detaily

RideWrap COVERED Protection Dual Suspension MTB Frame Kit Ochranná fólia 60%

Univerzálny produkt pre MTB celoodpružené rámy - Ide o produkt všeobecnej veľkosti, ktorý si môže vyžadovať úpravu. Chráni vysoko rizikové oblasti bicykla. Súprava Covered Protection ponúka všeobecné prispôsobenie pre jednotlivé kategórie rámov (Dual-Sus, eMTB atď.) na pokrytie oblastí s vysokým opotrebením.

COVERED - celorámový polep s krytím až do 60% plochy

Prémiová ochrana rámu bicykla -  Ochranná samolepiaca transparentná fólia 

Na výber leská (GLOSS) na lesklé rámy alebo matná (MATTE) fólia na matné rámy

Súčasťou balenia je návod a pomôcky na inštaláciu fólie, odporúčame aj pozrieť si oficiálne videonávody a tipy na Youtube od RideWrap (klikni TU)

Fólie na ochranu rámu bicykla predstavujú bariéru medzi tvojim bicyklom a všetkým, čo ho na trase, na cestách alebo pri skladovaní postretne. Udržiavajú svieži vzhľad vášho bicykla a chránia investíciu, ktorú ste vynaložili pri kúpe bicykla. Ochranné Fólie RideWrap znášajú námahu, aby ju váš bicykel nemusel znášať.

Naše produkty ponúkajú ochranu pred kamienkami z tratí, odieraním pri transporte, poškodením pri cestovaní a nedostatkami talentu - pádmi. Chráň svoj bicykel a svoju investíciu pomocou ochranných fólií RideWrap, aby si mohol viac jazdiť a menej sa starať o svoj bike.
Produkty RideWrap na ochranu rámu bicykla udržia váš bicykel v sviežom stave. Chránia váš rám a vidlicu pred poškodením.
Používanie ochranných produktov RideWrap zvyšuje hodnotu tvojho bicykla pri ďalšom predaji, pretože ho chráni pred škrabancami, poškriabaním a bežným opotrebovaním. Ochranné fólie RideWrap uľahčujú čistenie tvojho bicykla. Hydrofóbna kvalita fólie odvádza blato a urýchľuje čas umývania. Fólia RideWrap ti dodá istotu, že sa môžeš sústrediť na jazdu, nie na následky. Nabíjajte viac, šliapte ďalej a jazdite viac s vedomím, že tvoj bicykel je chránený.