SpeedFun Čip Furious Evo pre Fazua Ride 50 Zväčšiť

SpeedFun Čip Furious Evo pre Fazua Ride 50

SpeedFun_fazua50

Nový produkt

2 ks

Skladom

139,90 € s DPH

Detaily

- odstraňuje 25km/h softwarový rýchlostný limit, nezvyšuje výkon ani nezasahuje do funkcií pohonu ani jednotlivých módov

- inštalácia koncovým zákazníkom, bez nutnosti diagnostiky, počítača, mobilu, atď 

Vhodný doplnok SpeedFun Standard Container lid pre Fazua Ride 50

Hmotnosť: 25g

UPOZORNENIE:

Prevádzkovanie elektobicykla vybaveného čipom na odstránenie rýchlostného limitu môže byť v niektorých krajinách nelegálne. Elektrobicykel vybavený Čipom stráca štatút bicykla zmysle EN15194:2017, preto jeho prevádzka nemusí byť v súlade s platnou legislatívou pre prevádzku elektrobicyklov na pozemných komunikáciách (vrátane pozemných komunikácií určených výhradne pre cyklistov a chodcov). Inštaláciou Čipu môže dôjsť k strate záruky na pohon alebo bicykel. Výrobca ani predajca nezodpovedá za akékoľvek vzniknuté škody na zdraví alebo živote alebo majetku. Používanie na vlastné nebezpečie.

SpeedFun Furious Evo je ebike tuning, ktorý vám umožňuje odstrániť blokovanie rýchlosti 25 km/h plným využitím potenciálu motora Fazua.

Tento tuning je špeciálne navrhnutý pre motory Fazua väčšinou montované na Pinarello, Focus, Cube a mnoho ďalších. Toto vyladenie vám umožňuje zvýšiť aktívnu asistenciu až do rýchlostí, ktoré môžu dosiahnuť 60 KmH pri plnom využití potenciálu motora.

Výrobca: SpeedFun, Made in ITALY

Inštalované na :

– Pinarello Nytro E-Road Bike
– Lombardo E-Mugello Road
– Cube Agree Hybrid C:62
– Whistle Flow
– Bianchi E-Doardo

– Fantic Passo Giau
– Focus Project Y
– Maserati MC Corse
– Atala E-Road Flow
– Bottecchia BE 90 Pulsar E-Road carbon

– Focus Raven 2

– Whistle E-Road Flow
– Focus Paralane² e-road
– Boardman ADV 8.9E Adventure Electric Bike

UPOZORNENIE: Pred návštevou servisu alebo aktualizáciou firmwaru je nutné fyzicky odstrániť RJ / ČIP z pohonu! V prípade, že to nie je nevyhnutné, prosím vždy zvážte aktualizáciu pohonu.  Každá aktuálizácia obsahuje vylepšený anti-tuning softvér, ktorý môže RJ odhaliť. Pri detekcií RJ sa pohon automaticky prepne do núdzového režimu (Limbo mód - Chyba 504) alebo sa pohon zablokuje. Kontaktujte nás prosím s presným opisom bicykla a situácie. V prípade iných chybových kódov navštívte prosím svojho predajcu bicykla)